02 decembrie 2021

OLIMPIADA INTERNAȚIONALĂ DE LIMBA FRANCEZĂ - Vot material video

Stimați colegi,

 

În perioada 7-9 decembrie se desfășoară prima ediție on-line a Olimpiadei Internaționale de Limba Franceză, la care participă elevi din 20 de țări, de pe 3 continente.

În afara probelor de concurs (proba scrisă, individuală și proba orală, colectivă – dezbatere pe o temă dată), reprezentanții fiecărei țări au avut de realizat un material video, în care să-și prezinte țara.

Toate materialele video realizate de către elevii participanți sunt disponibile pe platforma olimpiadei, în Hall, lângă Auditorium. Ele vor fi recompensate cu premiul publicului, pentru cele mai multe voturi obținute. Pentru a putea avea acces pe platformă și a vota materialul video al delegației noastre, trebuie completat formularul.

Data limită pentru înscrierea pe platformă este 5 decembrie 2021, ora 16.00 (ora Parisului) și data limită pentru a vota este 6 decembrie 2021, ora 20.00 (ora Parisului).

Rezultatul votului va fi anunțat la festivitatea de deschidere - marți, 7 decembrie.

Mult succes delegației României!

Affiche OILF

Mettre en situation vos apprenants de FLE !

  Placer l'apprenant au cœur  d'un environnement social et culturel  pour le motiver et favoriser son apprentissage Lundi 13 Mai de ...