08 februarie 2021

Chestionar CELM adresat specialiștilor din domeniul educației lingvistice

Chestionarul Centrului European de Limbi Străine de la Graz (CELM) adresat specialiștilor din domeniul educației lingvistice pe tema impactului pandemiei de COVID-19

CELM a lansat un chestionar adresat în mod deosebit specialiștilor din domeniul lingvistic, care își propune să colecteze informații și să încurajeze reflecția asupra modului în care educația în domeniul lingvistic a fost afectată pe timpul pandemiei și să afle mai multe despre experiențele respondenților, lecțiile învățare și bunele practici dezvoltate.

Chestionarul este parte a unui proiect recent al Centrului de la Graz, implementat în cooperare cu Forumul Rețelei Profesionale, structură formată din asociații și instituții internaționale cu expertiză variată în domeniul educației și evaluării în domeniul limbilor, ce activează sub egida CELM. Proiectul urmărește colectarea de informații și păreri pe tema modului în care profesioniștii din domeniul lingvistic fac față provocărilor curente, pentru a reflecta asupra lecțiilor care pot fi învățate din experiența acestora.

Rezultatele chestionarului vor fi valorificate în cadrul unei serii de grupuri de reflecție organizate pe parcursul anului, care vor fi urmare de un colocviu și de publicarea rezultatelor.

Chestionarul este disponibil în limbile engleză și franceză și poate fi completat online, la adresa https://languageeducationandcovid.questionpro.com.

Termenul limită de completare este 28 februarie 2021.

Mettre en situation vos apprenants de FLE !

  Placer l'apprenant au cœur  d'un environnement social et culturel  pour le motiver et favoriser son apprentissage Lundi 13 Mai de ...